Това коментира  в ефира на Нова тв Красимир Вълчев, кандидат за

...
Това коментира  в ефира на Нова тв Красимир Вълчев, кандидат за
Коментари Харесай

Вълчев: Готви се огромна манипулация в неделя

Това коментира  в ефира на Нова тв Красимир Вълчев, претендент за народен представител от ГЕРБ-СДС, член на ИК на проф. Анастас Герджиков.

Според него не може да се има вяра на служебното държавно управление да подсигурява почтени избори.

" Не можем да имаме вяра на думите на Бойко Рашков, нито едно от неговите изказвания не се потвърди. Имам информация, че полицията не дава отговор на сигнали за пазаруване на гласове, а фиксацията е към ГЕРБ-СДС ", съобщи още той.

Вълчев е уверен, че би трябвало да се преброят 100% контролните разписки, с цел да има сигурност за вота.

" Румен Радев се опасява да влезе в спор, а и злоупотребава с президентската институция, агитирайки посредством нея. Проф. Анастас Герджиков нямаше задоволително време да води акция, с цел да убеди повече жители да гласоподават за него. Но той не разединява нацията, а тъкмо назад, за разлика от Радев ", сподели Красимир Вълчев

Той е уверен, че ни би трябвало постоянно държавно управление, тъй като служебното е безконтролно и не мисли за бъдещето. 

" Ако ГЕРБ взе участие в държавно управление, то ние ще носим отговорност. Това е проблем на експертните държавни управления - не се носи отговорност ", сподели още той.

Вълчев утвърди тестванията за децата, само че е трябвало да се работи по-рано по повод увещание на жителите да се имунизират.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР